fbpx
Home Eventos Tras el silencio

Local Time

  • Timezone: Europe/Paris
  • Date: 15 Nov 2019
  • Time: 22:00 - 00:00
Cinemes Texas

Location

Cinemes Texas
Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona
QR Code

Date

15 Nov 2019

Time

22:00 - 00:00

Cost

3€

Tras el silencio

 

Sinopsi: Aquest documental explora l’impacte espiritual de les desaparicions forçades que van arribar a ser endèmiques durant el conflicte civil a Colòmbia. La pel·lícula ens submergeix en un món que tracta de superar la violència sistèmica i ens convida a reflexionar sobre el dol, la història i la mort. Si les muntanyes i els rius poguessin parlar, qins secrets revelarien?

Sinopsis: Este documental explora el impacto espiritual de las desapariciones forzadas que llegaron a ser endémicas durante el conflicto civil en Colombia. La película nos sumerge en un mundo que trata de superar la violencia sistémica y nos invita a reflexionar sobre el duelo, la historia y la muerte. Si las montañas y los ríos pudieran hablar, ¿qué secretos revelarían?

 

Natalie Cubides-Brady
2018
Regne Unit/Reino Unido
Documental
28′

 

after the silence

 

 

Productora: Natalie Cubides-Brady
Altres Festivals: Royal Anthropological Film Festival, Bristol, UK
Shortlisted for a Grierson Award, Best Student Film, London
Cine Las Americas, Austin, Texas

 

Natalie Cubides-Brady és una cineasta britànic-colombiana amb experiència en art visual, documental i teoria cinematogràfica. S’acaba de graduar del NFTS amb un Màster en Direcció de Documental. Els seus estudis en la universitat van tenir el suport d’una beca de la BBC i un premi John Brabourne.

Natalie Cubides-Brady es una cineasta británico-colombiana con experiencia en arte visual, documental y teoría cinematográfica. Se acaba de graduar del NFTS con un Master en Dirección de Documental. Sus estudios en la universidad estuvieron apoyados con una beca de la BBC y un premio John Brabourne.

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *