fbpx
atroz

Local Time

  • Timezone: Europe/Paris
  • Date: 18 Nov 2019
  • Time: 16:00 - 18:00
Cinemes Texas

Location

Cinemes Texas
Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona
QR Code

Date

18 Nov 2019

Time

16:00 - 18:00

Cost

3€

Atroz

 

Sinopsi: Un professor reclutat en una “Escola de la mort” paramilitar sent llàstima per una dona que és torturada. L’home sospita que Ivan, un nen reclutat, es porta alguna cosa entre mans amb la mateixa dona. Tots dos hauran de fer coses atroces per “graduar-se” com a paramilitars.

Sinopsis: Un profesor reclutado en una “Escuela de la muerte” paramilitar siente lástima por una mujer que es torturada. El hombre sospecha que Iván, un niño reclutado, se trae algo entre manos con la misma mujer. Ambos tendrán que hacer cosas atroces para “graduarse” como paramilitares.

 

Andrés Orozco
2018
Colòmbia/Colombia
FICC
13′

 

atroz

 

Productora: Mnesia films
Altres Festivals: Festival Internacional de Cine por la Memoria democrática
Frenesí – Festival Internacional de Cine de la Unión Valle
Certamen Internacional de Cortometrajes Ciudad de La Linea
Muestra Internacional de Cortometaje solidario y Sensibilización de Ciudad Real

 

 

Andrés Orozco va néixer en Santa Rosa de Total (Risaralda, Colòmbia) el 26 de juny de 1991. Després de l’experiència professional i acadèmica va començar a produir de manera independet i va ser proveïdor audiovisual de projectes coordinats, finançats i executats per organitzacions com el Centre Nacional de Memòria Històrica, la Federació Nacional de Municipis, l’Organització Internacional per a les Migracions i l’Agència dels Estats Units per al Desenvolupament Internacional. Actualment té més de 5 projectes en etapa de desenvolupament, de ficció i documental.

Andrés Orozco nació en Santa Rosa de Cabal (Risaralda, Colombia) el 26 de junio de 1991. Tras la experiencia profesional y académica comenzó a producir de forma independiente y fue proveedor audiovisual de proyectos coordinados, financiados y ejecutados por organizaciones como el Centro Nacional de Memoria Histórica, la Federación Nacional de Municipios, la Organización Internacional para las Migraciones y la Agencia de los Estados Unidos para el Desarrollo Internacional. Actualmente tiene más de 5 proyectos en etapa de desarrollo, de ficción y documental.

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *