fbpx
Home Eventos BROKEN – A Palestinian Journey Through International Law
broken

Local Time

  • Timezone: Europe/Paris
  • Date: 15 Nov 2019
  • Time: 22:00 - 00:00
Cinemes Texas

Location

Cinemes Texas
Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona
QR Code

Date

15 Nov 2019

Time

22:00 - 00:00

Cost

3€

BROKEN – A Palestinian Journey Through International Law

 

Sinopsi: És un documental convincent sobre les promeses trencades del dret internacional com a exemple del mur de Israel de 700 km de longitud a Cisjordània. Els testimonis són proporcionats per experts en dret de renom internacional, jutges de la Cort Internacional de Justícia, diplomàtics i l’oficial militar israelià que va comandar la construcció del Mur.
En el seu dictamen consultiu de 2004, el TIC va declarar il·legal el Mur. Ara el mur ja s’està finalitzant. BROKEN va ser produït per un antic expert en monitoratge de les Nacions Unides.

Sinopsis: Es un documental convincente sobre las promesas incumplidas del derecho internacional en el ejemplo del muro de 700 kilómetros de Israel en Cisjordania. Hay testimonios sinceros proporcionados por expertos en derecho de renombre internacional, jueces de la Corte Internacional de Justicia, diplomáticos y el oficial militar israelí que ordenó la construcción del Muro. En su consulta de 2004, la CIJ declaró ilegal la construcción del muro, ahora está a punto de finalizar su construcción. BROKEN fue producido por un antiguo experto en monitorización de muros de la ONU.

 

Mohammed Alatar
2018
Suïssa/Suiza
Documental
52′

 

broken

 

 

Productora: Advocacy productIons SÀrl
Altres Festivals: Spotlight Documentary Film Awards
Palestine – Filmer C’est Exister
United Nations HQ Geneva Screening for Diplomatic Community

 

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *