fbpx
Home Eventos Dios nunca muere
diosnuncamuere

Date

22 Nov 2019
Expired!

Time

19:30 - 22:00

Cost

Coste: 6€ público general // 4,50€ socios Cinebaix // 5€ menores de 12 años y mayores de 65

Dios nunca muere

 

Sinopsi: Filmada a l’estat de Nova York, amb una comunitat de treballadors immigrants, Dios Nunca Muere narra la història d’una mare que lluita per criar els seus dos fills. Convivint amb desenes d’altres famílies indocumentades en un camp aïllat de treballadors agrícoles, Paula i els seus fills tenen poc temps i espai per ser una família. Quan arriba una nova casa mòbil a la granja on viuen, Paula permet que ella i els seus fills s’imaginin que la casa és pròpia, només per un moment. Al llarg de tres anys, els cineastes van col·laborar amb una comunitat hispànica per desenvolupar i produir el curtmetratge. Molts d’ells van protagonitzar la pel·lícula.

Sinopsis: Filmada en el estado de Nueva York, con una comunidad de trabajadores inmigrantes, Dios Nunca Muere narra la historia de una madre que lucha para criar a sus dos hijos. Conviviendo con decenas de otras familias indocumentadas en un campo aislado de trabajadores agrícolas, Paula y sus hijos tienen poco tiempo y espacio para ser una familia. Cuando llega una nueva casa móvil en la granja donde viven, Paula permite que ella y sus hijos se imaginen que la casa es propia, sólo por un momento. A lo largo de tres años, los cineastas colaboraron con una comunidad hispánica para desarrollar y producir el cortometraje. Muchos de ellos protagonizaron la película.

 

Bárbara Cigarroa
2018
Irlanda
Ficc
15′

 

diosnuncamuere

 

 

Productora: Julie O’Leary
Altres Festivals: New York Film Festival (NYFF)
AFI Film Festival
New Hampshire Film Festival
Cartagena Film Festival

 

Bàrbara Cigarroa és una cineasta mexicana-estatunidenca del sud de Texas. Bàrbara és la guanyadora de la Beca Alex Sichel 2016, un honor atorgat a una prometedora cineasta de la Universitat de Columbia. El seu guió, “The Oter Side”, va quedar en segon lloc en el Sundance Screenwriter’s Lab 2018. El seu curtmetratge, “Marta Rosa”, va ser selecció oficial en dotzenes de festivals internacionals de cinema, incloent, Austin, Nova Orleans, i Palm Springs, on va guanyar el “Millor Curt Nord-Amaricà” de Panavision.

Bárbara Cigarroa es una cineasta mexicana-estadounidense del sur de Tejas. Bárbara es la ganadora de la Beca Alex Sichel 2016, un honor otorgado a una prometedora cineasta de la Universidad de Columbia. Su guion, “The Other Side”, quedó en segundo lugar en el Sundance Screenwriter’s Lab 2018. Su cortometraje, “Marta Rosa”, fue selección oficial en docenas de festivales internacionales de cine, incluyendo, Austin, Nueva Orleans, y Palm Springs, donde ganó el “Mejor Corto Norteamericano” de Panavision.

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *