fbpx
Home Espero tu (re)vuelta
espero tua revolta

Date

15 Nov 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

3€

Espero tu (re)vuelta

 

Sinopsi: Premi Amnistia Intermacional i premi cinema per la pau de la Berlinale. Quan la crisi del Brasil es va aguditzar, els estudiants van protestar i van ocupar centenars d’escoles per una millor educació. El documental mostra el moviment estudiantil des de les protestes de 2013 fins a l’elecció del president Jair Bolsonaro el 2018. És narrat per tres estudiants de secundària, que representen punts centrals de la seva lluita. La disputa dels narradors exposa els conflictes del moviment i la seva complexitat.

Sinopsis: Premio Amnistia Intermacional y premio cine por la paz de la Berlinale. Cuando la crisis de Brasil se agudizó, los estudiantes protestaron y ocuparon cientos de escuelas por una mejor educación. El documental muestra el movimiento estudiantil desde las protestas de 2013 hasta la elección del presidente Jair Bolsonaro en 2018. Es narrado por tres estudiantes de secundaria, que representan puntos centrales de su lucha. La disputa de los narradores expone los conflictos del movimiento y su complejidad.

 

Eliza Capai
2019
Brasil
Documental
93′

 

espero tua revolta

Productora: Globo Filmes, TVa2 Produções
Altres Festivals:
Berlin International Film Festival
Buenos Aires International Festival of Independent Cinema
Seattle International Film Festival
Kino W Trampkach (Cinema in Sneakers Film Festival for Children and Youth)
Sheffield International Documentary Festival

 

 

espero tua revolta

Eliza Capai és periodista i documentalista. Formada en l’ECA/USP, ha dedicat la seva carrera a treballar especialmente qüestions de gènere, cultura i societat en més de 25 països per a diversos mitjans brasilers i internacionals. En 2013 Capai va presentar el seu primer llargmetratge “Taö Longe é aquí” (Tan Lluny és aquí), una reflexió sobre el paper de la dona en la societat actual. La producció es va estrenar en el Festival Internacional de Cine Femenino FEMINA en Rio de Janeiro, on va ser guardonat amb el Premi al Millor Film de la Mustra Nuevos Rumbos. En 2012 també va rebre el Premi CNR de Periodisme pel documental “Cicloativitas”. En 2014 Eliza va estrenar el seu nou curt “No devagar depresssa dos tempos”, la versió per Festivals del treball Severinas realitzat junt amb l’Agència Pública de Periodisme

Eliza Capai es periodista y documentalista. Formada en la ECA/USP, ha dedicado su carrera a trabajar especialmente cuestiones de género, cultura y sociedad en más de 25 países para diversos medios brasileños e internacionales. En 2013 Capai presentó su primer largometraje “Tão Longe é aqui” (Tan lejos es aquí), una reflexión sobre el papel de la mujer en la sociedad actual. La producción se estrenó en el Festival Internacional de Cine Femenino FEMINA en Río de Janeiro, donde fue galardonado con el Premio al Mejor Film de la Muestra Nuevos Rumbos. En 2012 también recibió el Premio CNR de Periodismo por el documental “Cicloativitas”. En 2014 Eliza ha estrenado su nuevo corto “No devagar depressa dos tempos”, la versión para Festivales del trabajo Severinas realizado junto a la Agencia Publica de Periodismo Investigativo.

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *