fbpx
Home Éxodo
exodo

Date

18 Nov 2019
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Cost

3€

Éxodo

 

Sinopsi: En la recerca per mantenir la seva família al marge del conflicte al camp colombià, Fabio i la seva dona ideen un pla que els allunyarà d’un grup armat. No obstant això, els seus fills es veuen seduïts per diferents bàndols, mentre el seu pla se surt de control.

Sinopsis: En la búsqueda por mantener a su familia al margen del conflicto en el campo colombiano, Fabio y su esposa idean un plan que los alejará de un grupo armado. Sin embargo, sus hijos se ven seducidos por diferentes bandos, mientras su plan se sale de control.

 

Iván Luna
2018
Colòmbia/Colombia
FICC
17′

 

éxodo

 

Productora: Diana Pérez Mejía
Altres Festivals: Festival de Cortos de Bogotá
Autrans – International Mountain Film Festival
Asiana international Short Film Festival
Kuki – Berlin International Short Film Festival for Children and Youth

 

 

Iván Luna va dirigir i va escriure en 2012 el curtmetratge “Positiu”. En 2014 va ser guanyador de l’estímul del Ministeri de Cultura Nacional de Colòmbia per a la realització del curtmetratge “Tornar”, seleccionat en més de 15 festivals internacionals, entre ells Lakino Berlín, i el Vancuver Latin American Film Festival. En 2017 va guanyar el FDC per a realitzar el curtmetratge “Èxode”, que es troba en distribució. En 2019 filmarà el seu quart curtmetratge titulat “Lamentacions”. Actualment desenvolupa el seu primer llargmetratge.

Iván Luna dirigió y escribió en 2012, el cortometraje “Positivo”. En 2014 fue ganador del estímulo del Ministerio de Cultura Nacional de Colombia para la realización del cortometraje “Volver”, seleccionado en más de 15 festivales internacionales, entre ellos Lakino Berlín, y el Vancouver Latin American Film Festival. En 2017 ganó el FDC para realizar el cortometraje “Éxodo” que se encuentra en distribución, en 2019 filmará su cuarto cortometraje titulado “Lamentaciones”. Actualmente desarrolla su primer largometraje.

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *