fbpx
Home Eventos For Sama
for sama

Local Time

  • Timezone: Europe/Paris
  • Date: 21 Nov 2019
  • Time: 20:00 - 22:00
Cinemes Texas

Location

Cinemes Texas
Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona
QR Code

Date

21 Nov 2019

Time

20:00 - 22:00

Cost

3€

For Sama

 

Sinopsi: For Sama, és una carta dirigida a la seva filla, explicant-li per què la seva mare es va unir a la revolució i va decidir quedar-se a viure a l’Alep, a l’hospital de campanya on el seu pare, Hamza, treballa com a metge, tot i el perill que corren i de veure com tants amics han perdut la vida. For Sama destaca d’entre la majoria dels documentals sobre Síria perquè analitza de forma brillant les motivacions dels que van decidir quedar-se a les zones afectades per la guerra, una història que podria succeir en qualsevol part del món. Es evident el motiu pel qual aquest documental ha tingut tant èxit. Ambientat en la guerra civil siriana, relata la tràgica història d’un dissident a l’Alep, el seu únic somni és enderrocar el règim d’Assad i viure en democràcia. Darrere de la càmera està Waad Al-Kateab, estudiant de màrqueting a la universitat d’Alep quan van començar les protestes contra la dictadura a la Primavera Àrab de 2011. Durant cinc anys, Al-Kateab va gravar la destrucció de la ciutat, veient com els seus somnis queien juntament amb els edificis.
La codirectora va començar a guanyar popularitat amb els seus reportatges per al canal britànic Channel 4 titulats ”Inside Aleppo ” que mostraven la crisi humanitària que patia el país.

Sinopsis: For Sama, es una carta dirigida a su hija, explicándole por qué su madre se unió a la revolución y decidió quedarse a vivir en Alepo en el hospital de campaña donde su padre, Hamza, trabaja como médico, a pesar del peligro que corren y de ver cómo tantos amigos han perdido la vida. For Sama destaca de entre la mayoría de los documentales sobre Siria porque analiza de forma brillante las motivaciones de los que decidieron quedarse en las zonas afectadas por la guerra, una historia que podría suceder en cualquier parte del mundo.Es evidente por qué este documental ha tenido tanto éxito. Ambientado en la guerra civil siria, relata la trágica historia de un disidente en Alepo, cuyo único sueño es derrocar al régimen de Assad y vivir en democracia. Detrás de la cámara está Waad Al-Kateab, estudiante de marketing en la universidad de Alepo cuando empezaron las protestas contra la dictadura en la Primavera Árabe de 2011. Durante cinco años, Al-Kateab grabó la destrucción de la ciudad, viendo cómo sus sueños caían junto con los edificios.
La codirectora empezó a ganar popularidad con sus reportajes para el canal británico Channel 4 titulados Inside Aleppo que mostraban la crisis humanitaria que sufría el país.

 

Waad Al-Khateab, Edward Watts
2019
Regne Unit/Reino Unido
Documental
100′

 

for sama

 

Productora: Channel 4 News
Channel 4
Frontline
ITN Productions
Distribuidora: surtsey.programacion
Altres Festivals: Festival de Cannes. Millor documental
SXSW Film Festival. Millor documental
Hot Docs Festival, Toronto

 

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *