fbpx
Home Graella Inaguración XVI Festival de Cine y Derechos Humanos de Barcelona 2019
badiucao el arte de la disidencia

Date

14 Nov 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Inaguración XVI Festival de Cine y Derechos Humanos de Barcelona 2019

El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, té el gust de convidar-vos, a l ‘acte d’ Inauguració de la XVIa edició del nostre Festival, que celebrarem el dijous 14 de novembre, a les 20 h, als Cinemes Texas (Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona).

L’acte de presentació s’acompanyarà de la projecció de la pel·lícula Badiucao: El arte de la disidencia i amb la presència de l’artista dissident xinès Badiucao.

Sinopsis:
En el 30è aniversari de la massacre de Tiananmen el juny de 1989, l’artista xinès exiliat, Badiucao, protesta clandestinament contra les restriccions dels drets humans per part de la Xina i, en concret, per l’encobriment de l’horrible matança d’estudiants innocents el 1989. La pel·lícula acaba amb un clímax dramàtic a Hong Kong, on es mostra la contundència amb què Beijing restringeix la llibertat d’expressió al territori.

En aquesta Edició tendim un pont solidari a Àsia i convidem a mirar atentament les realitats sobre la llibertat d’expressió i la lluita exemplar per la democràcia.

Confiem que vulgueu acompanyar-nos en aquesta nova edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona.

Aforament limitat

Invitació per a dues persones, es prega confirmació a
produccio@festivaldecineyderechoshumanos.com

 

Sinopsi: En el 30 aniversari de la massacre de Tiananmen el juny de 1989, XINA’S Artful Dissident enfosqueix a un artista polític xinès en l’exili mentre l’artista protesta clandestinament per l’abús dels drets humans per part de la Xina i el seu encobriment de l’horrible matança de estudiants innocents en 1989.La pel·lícula acaba amb un clímax dramàtic a Hong Kong revelant la forma en què Beijing està restringint nefastament la llibertat d’expressió en el Territori.

Sinopsis: En el 30 aniversario de la masacre de Tiananmen en junio de 1989, CHINA’S ARTFUL DISSIDENT ensombrece a un artista político chino en el exilio mientras el artista protesta clandestinamente por el abuso de los derechos humanos por parte de China y su encubrimiento de la horrible matanza de estudiantes inocentes en 1989.La pelicula termina con un clímax dramático en Hong Kong revelando la forma en que Beijing está restringiendo nefastamente la libertad de expresión en el Territorio.

 

Danny Ben-Moshe
2019
Austràlia/Australia
Documental
60′

 

badiucao el arte de la disidencia

 

Productora: Identity Films
Distribuidora: ABC
Altres Festivals: Impact Docs Award 2019: Award of Excellence
Special Mention: Documentary Feature
Official Selection: United Nations Association Film Festival 2019

X