fbpx
Home Eventos Spear from all Sides
spear from all sides

Local Time

  • Timezone: America/Vancouver
  • Date: 19 Nov 2019
  • Time: 13:00 - 15:00
Cinemes Texas

Location

Cinemes Texas
Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona
Category
QR Code

Date

19 Nov 2019

Time

22:00 - 00:00

Cost

3€

Spear from all Sides

spear from all sides

 

Sinopsi: El 2013, el president de l’Equador, Correa, va anunciar la finalització de la moratòria de la perforació de petroli al parc de Yasuni, obrint les terres de Waorani a la perforació de petroli una vegada més. L’extens forat de petroli a l’Equador no només destrueix encara més la selva amazònica i els mitjans de vida de la població local, sinó que continua la nostra perillosa addicció global al petroli, contribuint a un escalfament global més. A cap lloc del món hi ha línies de batalla sobre el canvi climàtic i els drets indígenes més clarament dibuixats que a la selva amazònica, on qualsevol destrucció afecta a tot el planeta.
Rodat al llarg de 3 anys, ”Spear from all Sides” revela el progrés d’aquesta nova invasió del petroli des de la perspectiva íntima del poble waorani. Passar de la fonda selva amazònica a Washington D.C, és una història dramàtica d’engany, brutalitat, traïció i, finalment, esperança.

Sinopsis: En 2013, el presidente de Ecuador, Correa, anunció el fin de la moratoria sobre la perforación petrolera en el Parque Yasuní abriéndo las tierras Waorani a la perforación petrolera una vez más. La extensa perforación petrolera en Ecuador no solo está destruyendo aún más la selva amazónica y los medios de vida de la población local, sino que también continúa nuestra peligrosa adicción al petróleo, lo que contribuye a un mayor calentamiento global. En ninguna parte del mundo las líneas de batalla sobre el cambio climático y los derechos indígenas están más marcadas que en la selva amazónica, donde cualquier destrucción afecta a todo el planeta.
Filmado durante 3 años, ”Spear from all Sides” revela el progreso de esta nueva invasión petrolera desde la perspectiva íntima del pueblo Waorani. Pasando de la profunda selva amazónica a Washington D.C., es una historia dramática de engaño, brutalidad, traición y, al final, esperanza.

 

Christopher Walker
2018
EUA
Documental
90′

 

spear from all sides

 

Productor: Christopher Walker
Altres Festivals: Premi a Green Image Film Festival
Premi Spirit of Activism a Colorado Environmental Film Festival
San Francisco Film Festival
Censurado Film Festival

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *