fbpx
Home Eventos Steve Bannon, el Gran Manipulador
the brink

Local Time

  • Timezone: Europe/Paris
  • Date: 19 Nov 2019
  • Time: 20:00 - 22:00
Cinemes Texas

Location

Cinemes Texas
Carrer de Bailèn, 205, 08037 Barcelona
Category
QR Code

Date

19 Nov 2019

Time

20:00 - 22:00

Cost

3€

Steve Bannon, el Gran Manipulador

 

Sinopsi: Una crònica sobre la missió global de Steve Bannon, un estratega cap de la Casa Blanca, embolicada per difondre el nacionalisme extrem.

Sinopsis: Una crónica sobre la misión global del ex estratega jefe de la Casa Blanca, Steve Bannon, para difundir el nacionalismo extremo.

 

Alison Klayman
2019
EUA
Documental
93′

 

the brink

 

Productoras: AliKlay Productions
Claverie Films
RYOT Films
Distribuidora: Con un Pack
Altres Festivals: Cleveland International Film Festival. Millor Documental
Galway Film Fleadh. Millor Doumental
Gasparilla International Film. Millor Documental
FestivalDocville

 

 

Alison Kaylman va ser la directora més jove nomenada per la crítica de cinema del New York Times A.O. Scott i Manohla Dargis a la seva llista internacional de 20 directors que s’han de veure. El treball d’en el món del documental d’Alison ha estat reconegut amb èxit, per premis i en taquilla. Ella també ha dirigit sèries de ficció i publicitat. El seu llargmetratge “Ai Weiwei: Never Sorry”, de l’artista activista xinès Ai Weiwei, es va estrenal al Festival de Cinema de Sudance 2012, on va rebre el premi especial del documental dels Estats Units per a Spirit of Defiance. Va tenir la seva estrena internacional al Berlinale i va passar a ser preseleccionada per a un Oscar, nominat a dos Emmys. I l’Alison va obtenir una candidatura al Premi DGA, i una aparició a The Colber Report entre altres honors. “Never Sorry” s’hi ha traduit a més de 26 idiomes i ha tingut importants estrenes teatrals a tot el món, incloses a més de 200 pantalles amb IFC Films als Estats Units. També ca ser una de les pel·lícules amb més reconeixement del 2012 dirigida per una dona.

Alison Kaylman fue la directora más joven nombrada por la crítica de cine del New York Times A.O. Scott i Manohla Dargis en su lista internacional de más de 20 directores a tener que ver. Su trabajo en el mundo del documental ha estado reconocido con éxito, por premios y en taquilla. Ella también a dirigido series de ficción y publicidad. En su largometraje “Ai Weiwei: Never Sorry”, de la artista activista xina Ai Weiwei, se estrenó en el Festival de Cine de Sudance 2012, donde recibió el premio especial del documental de Estados Unidos para Spirt of Defiance. Tubo su estreno internacional en el Berlinale y fue preseleccionada para un Oscar, nominada a dos Emmys. Alison obtuvo una candidatura al Premio DGA, y una aparición a The Colber Report entre otros honores. “Never Sorry” se ha traducido a más de 26 idiomas y a tenido importantes estrenos teatrales en todo el mundo, incluyendo más de 200 pantallas con IFC Films en Estados Unidos. También fue una de las películas con más reconocimiento del 2012 dirigido por una mujer.

X

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *