Jurat

Yolanda Olmos és productora i directora, des de 1998 ha format part de Producciones Doble Banda. Actualment és directora de l’associació feminista Dones Visuals.

Juan Gamero. Director, càmera, guionista, muntador i productor independent. Autor de dos curtmetratges seleccionats als festivals de Berlín i Donostia; va treballar com a realitzador a TVE-Catalunya.
Algunes de les seves obres destacades són la sèrie Prisma i els documentals Vivir la utopía (Arte-TVE) i el premiat Els Karamazoff (A walk on the SoHo years) amb la seva productora Paradocs, actualment en cartell al cinema Zumzeig de Barcelona.

Claudio Zulian. Va néixer a Itàlia i resideix a Barcelona. És doctor en Estètica, Ciència i Tecnologia dels Arts, per la Universitat de París-Saint Denis (França). Autor d’una obra multidisciplinar que abasta cinema, televisió, arts visuals, música, teatre i literatura. Una part important de la seva obra es caracteritza per una sensibilitat cap al social i polític. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut nombrosos premis i nominacions, entre ells el Premi Nacional de Cinema de Catalunya en 2010 pel seu documental ‘A través del Carmel’.

Elena Isabel Terán. Afrofeminista que lluita per la protecció i difusió dels Drets Humans, activista per la pau i emprenedora social. Creadora i CEO d’AsinaWeOrg, entitat que propicia espais de trobada entre la diàspora d’afro-descendents al món. Es va graduar en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Cartagena al programa de Comunicació Social, i també va estudiar Producció de Radi i Televisió. Actualment està duent a terme un programa online de Panafricanisme i Black Power en la UMG de Madrid.

Joana López. Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu i Fabra en 1996. 20 anys lluitant com a activista pels drets de les persones Trans i LGTB. Secretària de l’Associació de Transsexuals de Catalunya (AtcLlibertat). Vicepresidenta segona del Consell Nacional LGTB Catalunya . Sindicalista i Feminista . Lluitadora que aspira a posar fi ala Transfòbia, Homofòbia i el Patriarcat.

Martí Porter. Antropòleg, escriptor, articulista, cineforista i aprenent de pagès. Co-fundador del cineclub la Garriga i de la seva Mostra de cinema. Va ser president de la Federació catalana de cineclubs i vocal de la FICC, Federació internacional. Ha estat jurat de la FICC i de la FCC a nombrosos festivals, entre els quals els de Locarno, Karlovy Vary, Tromso i Barcelona (l’Alternativa).

Antoni Kirchner i Masdeu (Barcelona, 21 de juny del 1940) ha estat crític de cinema, delegat de Cinematografia de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Director de la Filmoteca de Catalunya. Del 1990 al 2009, va ser professor de l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), promoguda per Miquel Porter.

Judith Colell i Pallarès (Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, 14 de juliol de 1968) és una directora, guionista i productora de cinema catalana.Va llicenciar-se en Història de l’Art i posteriorment la Universitat de Nova York va atorgar-li el Certificate in Film.

El 1991 debutà com a directora i guionista en el curtmetratge Clara Foc. L’any 1996 el seu curtmetratge Escrit a la pell va estar nominat al Premi Goya en la seva categoria.[4] El 1996 participà en la pel·lícula col·lectiva El domini dels sentits. Ja en solitari, dirigí Dones (2000) i 53 dies d’hivern (2006). El 2010 va codirigir amb Jordi Cadena la pel·lícula Elisa K, basada en la novel·la Elisa Kiseljak de Lolita Bosch, i que va obtenir el Premi del Jurat al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i el Premi Nacional de Cinema de la Generalitat de Catalunya